Brak towaru

Filament PLA Plus ProSpeed Black 1.75 1 kg

Dostępność: 0 szt.
109.15
szt.
Zamówienie telefoniczne: 505578790 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
13
  • Odbiór osobisty - płatność GOTÓWKĄ 0
  • Odbiór osobisty - przedpłata 0
  • Kurier 13
  • Paczkomaty InPost 13
  • Paczkomat Inpost Pobranie 15
  • Kurier (Pobranie) 16
Więcej o produkcie
Waga netto::
1 kg
Kolor::
Czarny
Średnica::
1.75 mm
Skurcz materiału::
Mały
Wygląd powierzchni::
Błyszcząca
EAN:
5907753131027

Filament PLA Plus ProSpeed ​został stworzony do zastosowań technicznych. Jest idealny do drukowania z dużą prędkością na drukarkach przemysłowych. Zachowując łatwość drukowania z PLA, oferuje lepszą odporność mechaniczną i temperaturową niż PLA Starter. Udarność PLA Plus ProSpeed ​​mierzona metodą Izoda jest prawie 1,5 raza większa niż standardowego ABS, a po krystalizacji - ponad dwukrotnie większa.

Zastosowanie PLA Plus ProSpeed ​​umożliwia obróbkę mechaniczną wydrukowanych elementów, co przy zwykłym PLA jest bardzo trudne lub niemożliwe. Wytwarzane elementy można szlifować, frezować, wiercić, toczyć itp. Dzięki zauważalnej redukcji skurczu w porównaniu do podstawowego PLA można drukować elementy wielkoformatowe.

Filament jest wykonany z biodegradowalnego biopolimeru i stanowi alternatywę dla materiałów na bazie styrenu (np. ABS). PLA Plus ProSpeed ​​zapewnia doskonałą jakość druku, dobrą przyczepność do stołu roboczego, mniej wypaczeń i brak drażniącego zapachu.

Filament został wykonany ze składników dopuszczonych do kontaktu z żywnością. W przypadku produktów, które mają kontakt z żywnością, za certyfikację odpowiada producent produktu końcowego.

 

PARAMETRY PRODUKTU PLA Plus ProSpeed
  • Średnica: 1,75 mm
  • Waga netto: 1000 g

PARAMETRY FIZYCZNE PLA Plus ProSpeed

  • Gęstość: 1,22 g/cm3
  • Zapach: bezwonny
  • Temperatura odkształcenia cieplnego: 75-85°C (ASTM E2092)

 

 

Parametry:
Waga netto::
1 kg
Kolor::
Czarny
Średnica::
1.75 mm
Skurcz materiału::
Mały
Wygląd powierzchni::
Błyszcząca
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: